10 febrero 2008

Blanco y... NEGRO

-----------------------------------------------------------------------------------
CATALÀ I CASTELLÀ (Un poco mas abajo)
----------------------------------------------------------------------------------


Cap de setmana d'extrems. I dic això per que tot seguit us ensenyo com va començar el dissabte i com el vaig acabar. Peró abans de que prengueu conclusions incorrectes, deixeu-me que us expliqui...

Dissabte per fi, vaig estrenar la meva cabra ...



A banda de que vaig punxar, cosa molt extranya en mi pq jo no punxo quasi be mai (és el que te inflar a 9 kg), la sortida va ser brutal. A l'alçada de Montcada, es va afegir el nostre bon amic Karpas que es va encarregar d'endurir la sortida a base de be, i tot i que ell només havia de fer una horeta, va acabar-ne fent 4... Com està el tio de fort. En els plans, en Karpas, en Ferran E., en Sinako i jo vam anar donant algun relleu, però el forn no estava per osties, i quan en Karpas tensava la corda, tots treiem el "soplete" per aguantar la puta roda... Tot i que vaig se previsor i la pujada de la Vallensana me la vaig prendre amb la calma, a Arenys les cames les tenia que semblaven botifarres ... que Cabron!

KrestaMan va apareixer aquest cop a l'alçada de Vallgorgina quan pujavem Collsacreu. Allà en Xavi, va matar el llop (treure les papes, pels que no estan familiaritzats amb el llenguatge de St Feliu de Codines)...

Doncs res, vam arribar a Palau, que jo ja veia estrelles, angelets i algun que altre ocellet voltant pel meu cap, i els sintomes de kresta s'estaven fent evidents. Sort que com la última vegada tenia un PowerGel que em va fer la tornada de Palau a Caldes mes suau... per dir-ho d'alguna manera.

Només arribar a casa, dutxa, dinar, vaig agafar la moto i cap a casa d'en Sinako a buscar-lo per anar a Malgrat de Mar (el cul del mon, sempre depen desde on es miri.. clar). El nanu s'ha comprat una amoto, i juntament amb el seu cunyat, la vam anar a buscar. Una XTx ben xula...



Vaig arribar a casa a les 8 del vespre, cansat, amb un fred al cos de nassos i amb una gana de la ostia. Em vaig acabar la pasta que havia deixat al migdia, vaig passar per la dutxa i me'n vaig anar a casa del meu bon amic Albert. La festa de disfresses de St Feliu començava a les 10 i no es podia arribar tard a la cita.

Allà la mare de l'Albert, la mare d'en Jou i la Eva em van fer un restyling facial i corporal. El resultat final, aquest mateix... jiji!



En fi, si es que ja ho dic jo... que me quiero salir, pero es que el lado oscuro me llama! aissssssss! Vaya risas, vaya pintas ... si es que som el que no hi ha.. de totes maneres dissabte van caure 125km, que aquests ja no me'ls treu ningú.



Salutris!

----------------------------------------------------------------------------------

Fin de semana de extremos. Os lo digo, porque os enseño como empecé el sábado y como lo acabé. Pero antes de que toméis conclusiones incorrectas, dejadme que os explique...

Sábado por fin, estrené mi cabra ...



A banda de que pinché, cosa muy extraña en mí pq yo no pincho casi be nunca (es lo que té hinchar a 9 kg), la salida fue brutal. A la altura de Montcada, se añadió nuestro buen amigo Karpas que se encargó de endurecer la salida a base de bien, y a pesar de que él sólo tenía que hacer una horita, acabó haciendo 4... Cómo está el tio de fuerte. En los planos, Karpas, Ferran E., Sinako y yo fuimos dando algún relevo, pero el horno no estaba por ostios, y cuando en Karpas tensaba la cuerda, todos sacabamos el "soplete" para aguantar la puta rueda... A pesar de que fui se previsor y la subida de la Vallensana me la tomé con la calma, en Arenys las piernas las tenía que parecían salsichones ... que Cabron!

KrestaMan va apareció esta vez a la alzada de Vallgorgina cuando subiamos Collsacreu. Allí Xavi, saco las papas ...

Pues nada, llegamos a Palau, que yo ya veía estrellas, angelitos y algún que otro pajarito revoloteando por mi cabeza, y los sintomes de kresta se estaban haciendo evidentes. Suerte que, como la última vez, tenía un PowerGel que me hizo el retorno de Palau a Caldes mes suave... para decirlo de alguna manera.

Sólo llegar a casa, ducha, comer, cogí la moto y hacia casa de Sinako a buscarlo para ir a Arenys de Mar (el culo del mundo, siempre dependieno desde donde se mire.. claro). El xaval se ha comprado una amoto, y junto a su cuñado, la fuimos a buscar. Una XTx bien xula...



Llegué a casa a las 8 de la tarde, cansado, con un frío al cuerpo de narices y con un hambre de la ostia. Me acabé la pasta que había dejado al mediodía, pasé por la ducha y me fui a casa de mi buen amigo Albert. La fiesta de disfraces de St Feliu empezaba a las 10 y no se podía llegar tarde a la cita.

Allí la madre de Albert, la madre de en Jou y Eva me hicieron un restyling facial y corporal. El resultado final, este mismo... jiji!



En fin, si se que ya lo digo yo... que me quiero salir, pero es que el lado oscuro me llama! aissssssss! Vaya risas, vaya pintas ... si se que somos lo que no hay.. de todas maneras sábado cayeron 125km, que estos ya no me los saca nadie.



Salutris!


28 comentarios:

Karpas dijo...

Me liasteis, solo 1 hora, solo 1h y al final 120km!!

Saludos!!

almi dijo...

Q gran!! q cabron/a!!!! jajajajaja!!!!!!!! la cabra bé??

Karpas dijo...

Sin comentarios!

keLermAn dijo...

Karpas: Te liaste solito nanu! A mi no me vengas con monsergas, lagarto, que ya nos conocemos. Por cierto, a que te molo de mujer?? ;) jejjee!

Almi: El dissabte em van dir que al Camp de Barça encara faria algun euro! jjejeje!

La cabra de conya!

Aleix dijo...

Osti nen,pero si es veritat lo de la transition!Felicitats!Ara a fer-la rodar força!Tens collons per fer akestes sortides el finde!

P.D:Et va el rollo trans!!!jajaja

keLermAn dijo...

Aleix: a veure quan quedem per fer un KrestaBlanes! Dissabte li vaig fotre 125 a la cabreta i molt be, crec que he de pujar un pelet l'acople i treure-li encara un parell de dits al SBend, i inclinar una mica el seient endevant que vaig acabar amb l'escrot fet un cristu maleït! Per lo altre tot be!

P.D. A que et molo?? jajajjajaja!

Plani dijo...

Si es que... esto de los disfraces sirve para que mucha gente salga del armario disimulando! jejej!!!

Muy guapa eh!!!

Saludos KEL!!!

Ishtar dijo...

Mira que os gusta a los hombres vestiros de mujeres, ¿eh?. Ahi hay deseos ocultos fijo jeje

Besicos!

Ironcraig dijo...

Kel estas guapíssima!! A veure si un dia sortim a fer una tiradeta llarga... abans que et posis en forma, que si no no t'aguanto ni 100 metres...

Anónimo dijo...

Vaya tela, vaya tela.

Diumenge fas el Duatlo de BCN?

keLermAn dijo...

Plani: Cabron!

Esther: No te confundas, en principio nos teniamos que disfrazar de años 60, pero al final no encontramos el traje adecuado.. i el de sevillana daba el cante que no veas.

Oscar: Ja sabia jo que t'agradaria... mangurrino! Quan vulguis sortim!

TriVall: Duatlo de Barna res de res. Dissabte vull anar a Collformic, i no crec que tingui les cames per gaires alardes!

Slts!

Tr3sk dijo...

Ayyy mi niño qué guapo está!!!

Cómo te cuidas..pedazooo de Specialed..ya puedes volar en los tri, rey!!!

Anónimo dijo...

UI!!! La MIKELA, el sábado por la noche estaba que se salía, con esos pechos, sin barba, esa melena....y como movia el abanico!!!

Miquel Morales dijo...

Ves amb compte, que si la teva confident t'explica coses de nosaltres, ella ens ho explicarà de tu ;-)

Quid pro quo!!!

Molt bon entreno i bon final de festa

keLermAn dijo...

Marion: No m'apretis que acabare publicant alguna foto teva també.. que et recordo que tu tb voltaves per alla amb un os lligat entre els cabells....

Eva, la bici va de conya, lo que no van tan bien son mis patas... todo se andarà!

IronMike... ja te contestat al teu blog, pero com pots veure a la meva foto, callare como lo que voy! ajjajaja!

Angel Salgado dijo...

Kel jo no dic res......que despres tot se sap , jajaja LAGARTA!!!! ja em pasaras el que vols fer d'adhesius !!!!

Plani dijo...

Oye! te abnimas al de igualada? la semana que viene?

Y un poco de respeto, Sr cabron!

Dani_ironmandream dijo...

¿Pero el sillín lo pusiste sólo para la foto o qué?

robert mayoral dijo...

començo a llegir i pensava que t'estaves reformant, però a més penges les fotos del rotllo trans de la festa...no tens remei!!

robert mayoral dijo...

començo a llegir i pensava que t'estaves reformant, però a més penges les fotos del rotllo trans de la festa...no tens remei!!

TRI-CAS dijo...

JAAAAA!!!! AAAAAA!!!!
QUE GUAPA MORENA!!!!!

NO IRIAIS ASI CON LA CABRA NO???
EN EL IC PONTE LAS MELENAS.

BUEN FINDE!!!!!

Mariona dijo...

Jajajjaj, quina sevillana... creia que ja havies deixat el món de les festes i la nit! Per cert, fa dies que no ens dius res del Ramon (pobret)!!

Anónimo dijo...

Me he enamorado!!!
Donde paras amol!!!
que te crujo!!!
grrrrr
ummmmm!!!
jajajajajajaja
estic esperan trocada!!

Talin dijo...

Que hay más colores, venga vamos !!!!

sandra dijo...

Perfecto estilismo, perfecto maquillaje y peinado ahora solo falta que alguien te dé unas clases de protocolo (lo digo por lo de sacarte algo de los dientes con la mano, sólo es un pequeño detalle fácil de corregir). ¡¡Me encanta ese collar de perlas rojas!!
Besotes

Dani_ironmandream dijo...

¿Piensas volver a escribir? Imagino que te pasas todo el puto día entrenando y no te quedan ganas ;o)

Miquel dijo...

nanu on t'has fotut? Haurem de trucar al Lobatón perque et busqui!

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.