25 septiembre 2008

PEOR PERO ... FATALISIMO VAYA!

-----------------------------------------------------------------------------------
CATALÀ I CASTELLÀ (Un poco mas bajo)
----------------------------------------------------------------------------------

Que xungo, després d'una setmana amb una contractura de tres parells de collons, avui m'he tirat a l'aigua, bé, allò sembla sopa, de la piscina del C.N.Caldes. L'intenció era fer un test de 3.000 mts per veure si m'apuntava definitivament a la travessa del Port de Barcelona. Els 3.000 mts s'han fet, amb 55' pero he sortit de l'aigua mig marejat... vaya, que semblava un pollastre sense cap! 

CONCLUSIO: Paso de cremar tots els barcos a les primeres de canvi, m'apunto a la travessa de 1.000. No cal que em vingueu a veure... quasi que us ho demano si-us-plau. NO VINGUEU! QUINA VERGONYA ... XD!

Salut!

----------------------------------------------------------------------------------

Que xungo, después de una semana con una contractura de tres pares de cojones, hoy me he tirado al agua, bueno, aquello parece sopa, de la poscina del C.N.Caldes. La intención era hacer un test de 3.000 mts para ver si me apuntaba definitivamente a la travesia del Puerto de Barcelona. Los 3.000 mts se han hecho, con 55' pero he salido del agua medio mareado... vaya, que parecía un pollo sin cabeza! 

CONCLUSION: Paso de quemar todos los barcos a las primeras de cambio, me apunto a la travesia de 1.000 mts. No hace falta que me vengáis a ver... casi que os lo pido por favor. NO VENGÁIS! QUÉ VERGÜENZA ... XD!

Salud!

4 comentarios:

Byk dijo...

Vale crack ... pos allí estarem tots!! jajjajaja!!

Noelia dijo...

Benvingut!!!!! ;)

Anónimo dijo...

Cojones!! me despisto y ya llevas 2 actualizaciones nuevas!! Bueno aunque despues de 6 meses ya tocaba no?? jejejeje
Pues si que te has puesto si!! jejejeje
Per que dius res!! ara estarem tots allá animàn i preparàn la T1 del 1!! jejejeje
Abraçus

keLermAn dijo...

Calla Alex calla.. que lo del dia 1 em fot mes por que una pedregada... fijo que algu acabara enmanillat ... tu ja m'entens! jajajajaja!