02 diciembre 2008

AMAZING ... on the ROAD!

-----------------------------------------------------------------------------------
CATALÀ I CASTELLÀ (Un poco mas bajo)
-----------------------------------------------------------------------------------

Ja us aviso... estic poc motivat per escriure.. però bé allà vaig ... però abans mireu al Mister Increible i la Elastigirl de marras... AMAZING!

Després d'uns dies de no dir res, de que els contadors de la natació s'hagin parat completament i que els de la bicicleta en prou feines hagin oscilat, només uns puc remarcar que, pel que fa la cursa a peu, estic fent els deures.

Després d'una, mes que desmotivant Duatlo de Viladecavalls on vaig fer el pamplinas amb la Btt, aquesta semana passada he corregut ja mes que be la cursa del Farell, a Caldes de Montbui. Els volums de la cursa a peu estan començant a sentar una base que espero aprofitar a la Marato de Barcelona.

53'09" en una cursa de 12,5 km de muntanya amb un desnivell de 300 mts, no es un bon temps, però clar, si tens en conta que el 2008 esportivament parlant ha estat sub 0, i que fa tant sols 2 mesos que estic corrent, doncs, que vols que et digui... estic content.
Content i prou! JO volia baixar de 52' .. JODER!

En fi.. desde aqui felicitar al Humberto (ja li val, això d'estar entrenant tot l'any per adelantar-me en els ultims 500 mts, l'any que ve et
lijaré!), al Reguan i al Comella (aplica-vos el mateix que el Humberto, treuré el soplete i us aniré fent, volta i volta) que van entrar davant meu.

Tb destacar la millora a peu del meu compi Josep Maria i de la Merchendaising. Aquest parell faran molt de mal als tris de muntanya del 2009, i sino, al tiempo.. admito apuestas!.

Per cert, abans de que se m'oblidi, una mencio especial al senyor Maya (King Maya, ara mes que mai, jeje!) que el diumenge, joder... res Javi, que moltes gracies! Ets un crack, tu i el teu sogre!
Felicitar desde aquí a en Josef per ser finisher per segona vegada al Ultraman.
Y per últim desitjar una ràpida recuperació al Clemente...! Venga tio!

Apa-li... a mumir!

-----------------------------------------------------------------------------------

Ya os aviso... estoy poco motivado para escribir.. pero bueno allá voy ... pero antes mirad a Mister Increible y la Elastigirl de marras... AMAZING!

Después de unos días de no decir nada, de que los contadores de la natación se hayan parado por completo y que los de la bicicleta apenas hayan oscilado, sólo os puedo recalcar que, por lo que hace a la carrera pedestre, estoy haciendo los deberes.

Después de una, mas que desmotivante Duatlon de Viladecavalls donde hice el pamplinas con la Btt, esta semana pasada he corrido, ya mas que bien la carrera de montaña del Farell, en Caldes de Montbui. Los volúmenes de los entrenos de la carrera a pie están empezando a sentar una base que espero aprovechar en la Maraton de Barcelona.

53'09" en una carrera de 12,5 km de montaña con un desnivel de 300 mts, no es un buen tiempo, pero claro, si tienes cuenta que el 2008 deportivamente hablando ha sido sub 0, y que hace sólo 2 meses que estoy corriendo, pues, que quieres que te diga... estoy contento.
Contento y basta! Yo quería bajar de 52' .. JODER!

En fin.. desde aqui felicitar al Humberto (ya te vale, esto de estar entrenando todo el año para adelantarme los ultimos 500 mts, el año que viene te
lijaré!), al Reguan y al Comella (os podeis aplicar la misma medicina que Humberto, sacaré el soplete y os iré haciendo, vuelta y vuelta) que entraron delante mío.

Tb destacar la mejora a pie de mi compi Josep Maria y de la Merchendaising. Este par harán mucho daño en los tris de montaña del 2009, y sino, al tiempo.. admito apuestas!.

Por cierto, antes de que se me olvide, una mencion especial al señor Maya (King Maya, ahora mas que nunca, jeje!) que el domingo, joder, ... nada Javi, solo decirte que gracias ... eres un crack, tu y tu suegro!
Felicitar desde aquí a Josef por ser finisher por segunda vez en el Ultraman.
Y por ultimo desear una rápida recuperación a Clemente...! Venga tio! 

Ale.. a dormir!


10 comentarios:

robert mayoral dijo...

així m'agrada, anima la gamilliga i fot li canya, això si aprofita ara en les curses a peu, que als tris ni m'oloraràs...
quins videos que mires....

keLermAn dijo...

Ja ho se ja... llastima que a l'aigua no tingui res a fer amb tu... snif snif!

Tr3sk dijo...

Lagartoooo, te kiero igual de bien en Mataró, ehhh!!!!
A topeeeeeeeeeeeee!!

keLermAn dijo...

Igual de bien que que? que donde? Pq ultimamente solo hago que arrastrarme... tengo cantos de sirena hacia las 6H de Can Drago.. pero me parece que eso es para hombres.. y yo aun soy una florecilla! jajajajaja!

Jordi Gonzalez dijo...

A aquestes alçades, tot suma, i en Robert, ja el pillarem, ja, jejeje.
Ànims i a tope!!!!

Anónimo dijo...

Ens veiem diumenge crack!!
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!
Abraçus

Mercè dijo...

Com et pases amb el monje no?

Ja et deus haber tret les tires oi?
Ja m'explicaràs com t'han anat, duració, si s'han desanganxat... les he d'avaluar a veure si realment van bé!

Segueix així!

Núria dijo...

Boníssim! ja l'havia vist el videoclip de Coldplay però és brutal... buffff!

Per cert, tenen bona pinta els pollastres "volta i volta"! Es fan així a St. Feliu de Codines? jiji!

Cuida't repassador! :D

Lali Vidal dijo...

Hooola!!!! Molt biooon any!!!!!

elsa dijo...

Kel!!!! actualizaaaaa!!! queremos saber de ti!!! ;-)