04 noviembre 2008

AMAZING!

-----------------------------------------------------------------------------------
CATALÀ I CASTELLÀ (Un poco mas bajo)
-----------------------------------------------------------------------------------

Divendres va ser un dia brutal. Estava a casa veient com per moments el cel s’anava tapant, portava uns dies plovent i no em podia quedar mes temps sense fer res. Decidit, agafo en Ramon, el foto dins el maleter del C4 i pirem cap a Castellterçol per fer una baixada ràcing per la pista d’Atletisme.

Només tinc una paraula… INCREIBLE! La pista d’atletisme és un tram de pista forestal que va de Castellterçol a Sant Feliu passant pel costat de Sant Sadurní i per sobre la Masia del Meset. Es una zona molt xula que engloba els termes municipals de Gallifa, Castellterçol i Sant Feliu de Codines.

Doncs bé, al km 1,5 ens va començar a ploure… al km 2 estàvem tant en Ramon com jo, negats d’aigua. Buffff! Quina sensació tant bestia. En Ramon, jo, el bosc la pluja… increïble, de veritat. Basals plens d’aigua que m’arribava sota genoll, ràfegues de pluja i vent que em desequilibraven, i a 15’ d’arribar al poble, entre la boira i que ja era de nit, el menda ja no hi veia un pijo!

Sincerament, un d’aquells dies a recordar… em va encantar!

Les conseqüències van venir l’endemà que no vaig tenir collons de sortir del llit, i això que tenia un IronMan nocturn. La veritat que em va saber molt de greu no poder anar, però no estava el forn per bolls! Jeje!

Estic agafant l’hàbit de sortir a córrer pel matí, i avui han caigut els 14 km de rigor de la carretera de St Miquel del Fai. També un altre paratge que “se los trae”. A veure si demà me’n recordo i us porto una foto de les vista d’aquesta carretera de marres!

Salut!

P.D. S’acosten les Mitjes i el Run-Penat… quina por XD!

-----------------------------------------------------------------------------------

Viernes fue un día brutal. Estaba en casa viendo cómo por momentos el cielo se iba tapando, hacia unos días lloviendo y no me podía quedar mas tiempos sin hacer nada. Decidido, cojo a Ramón, lo meto en el maletero del C4 y nos vamos hacia Castellterçol para hacer una bajada rácing por la pista de Atletismo.

Sólo tengo una palabra… INCREIBLE! La pista de atletismo es un tramo de pista forestal que va de Castellterçol a Sant Feliu pasando por el lado de Sant Sadurní y por encima la Masia del Meset. Es una zona muy chula que engloba los términos municipales de Gallifa, Castellterçol y Sant Feliu de Codines.

Pues bien, en el km 1,5 nos empezó a llover… al km 2 estábamos, tanto Ramon cómo yo, negados de agua. Buffff! Qué sensación tan bestia. Ramon, yo, el bosque la lluvia… increíble, de verdad. Charcos llenos de agua que me llegaba por debajo la rodilla, ráfagas de lluvia y viento que me desequilibraban, y a 15’ de llegar al pueblo, entre la niebla y que ya era de noche, el menda ya no veía un pijo!

Sinceramente, uno de esos días a recordar… me encantó!

Las consecuencias vinieron al dia siguiente que no tuve cojones de salir de la cama, y esto que tenía un IronMan nocturno. La verdad que me supo muy mal no poder ir, pero no estaba el horno por bollos! Jeje!

Estoy cogiendo el hábito de salir a correr por la mañana, y hoy han caído los 14 km de rigor de la carretera de St Miquel del Fai. También otro paraje que “se los trae”. A ver si mañana me acuerdo y os traigo una foto de las vistas de esta carretera de marras!

Salud!

P.D. Se acercan las Medias y el Run-Penat? qué miedo XD!

9 comentarios:

Abraham dijo...

Nanuuuu..... Vaya tela, molt divertit molt divertit, però al final malalt pel sopar, bueno al menys dius que va ser algu per recordar!!! Apa Kel ens veiem i records al Ramon!!!!

Jordi Gonzalez dijo...

La veritat es que còrrer sota la pluja és especial, i si tens la sort de tenir bons circuits, pot ser la ostia!
Jo per aquí tinc un parell de llocs bestials, i si hi ha temporal, veure les onades tan aprop, encara millor!
L'única contraindicació es que si fa fred et pot passar factura en forma de refredat...pero val la pena!

keLermAn dijo...

Abraham... n'haurem de tornar a fer un altre, pero els casats no us podeu rajar i heu d'aguantar fins a les 8 com a minim.. que ja m'han explicat eh!

Jordi... si si, a mi es que m'encanta correr plovent però després tb pago les conseqüencies... en fi... mica en mica!

karli dijo...

I en Ramon tambè estaba fotut el dissabte o ell anar trempant igual com sempre?
Estas grillat tambè tu, nomes faltaba que s'hagues fotut a llampegar i a tronar i ja com si estiguessis a Port Aventura!!animalot!
Llàstima que dissabte vas ser baixa, va estar força bè però tots esperavem l'animalot number one!!

daniel leiva posadas dijo...

kel llevas sangre x-trem ,yo se lo que es eso tio!! eso no tiene cura ,solo se cura haciendo mas de esas!! disfruta esos momentos que son unicos !!

Núria dijo...

Tu i el Ramon esteu fets l'un per l'altre, jijiji! :D

Anónimo dijo...

Un tot terreny aquet Ramon!! jejeje
Tenim pendents entrenos junts crack!!
Abraçus

Lali Vidal dijo...

Bones festes!! i a tope!
lali;)

Anónimo dijo...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel