20 septiembre 2007

ferros i FERROS!

----------------------------------------------------------------------------------
CATALÀ I CASTELLÀ (Un poco mas abajo)
----------------------------------------------------------------------------------

Aquesta semana he començat passant per la sala dels frikis (amb tot el carinyo eh?), tonificant una mic el meu "cuerpazo". La veritat, no és que em moli molt, pero bé s'ha de fer. I com que allà sempre em trobo la Divi, disposada a petar-la, doncs la veritat, les sessions de peses s'em fan força amenas.

Divi i jo

Aquesta setmana que entrem, serà la del meu arranc difinitiu... torno a les andades amb la bici, i la natació ... la cursa a peu haurà d'esperar, encara he de refer-me de la destrossa que va fer en Ramon ... que CABRONNNNN!

A banda de tot això, aquest finde ha estat marcat per un altre tipus de ferrus. El dissabte, casualitats de la vida, vaig coincidir amb en Joan Pallàs, el presi del C.T. Manresa (el meu ex Club). Aquest li va vendre una Norton Comando 850 a l'Albert, un dels colegues de "perrerias" ...

Quin ferro ... XD!

Amb aquesta, em penso que ja tenen 8 motos, "a cual mejor" ... Ducati Paso, BMW R1000, Norton Comando, Ducati B-Twin, Moto Gucci, etc... totes deixen la significativa taqueta d'oli al terra, requisit indispensable pq una moto entri al parc automovilitic de Can Roca.

En fi, avui dia de Relax ... l'Albert i jo em tret les respectives (BMW GS 1200 i Suki GSR 600) i hem anat a pujar el Coll d'Estenalles per Navarcles. Costa bastant menys en moto que en bici... qui ho diria! jejeje! A Talamanca, parada, cafe, cocacola, i quan ens hem aixecat de la taula ens hem trobat amb aquesta meravella ... i es que en el fons, som un frikis de les dues rodes.


Quins intermitens mens canyerus!

Les motos em perden... us ho havia dit???

Salut!

----------------------------------------------------------------------------------

Esta semana he empezado pasando por la sala de los frikis (con todo el carinyo eh?), tonificando un poco mi "cuerpazo". La verdad, no es que me guste demasiado, pero bueno, se tiene que hacer. Y cómo allí siempre me encuentro la Divi, dispuesta a empezar interminables charlas, pues la verdad, las sesiones de pesas se me hacen bastante amenas.

Divi i yo

Esta semana que entramos, será la de mi arranque difinitivo ... vuelvo a las andadas con la bici, y la natación ... la carrera a pie tendrá que esperar, todavía tengo que rehacerme del destrozo que hizo Ramon ... que CABRONNNNN!

Vaya hierro ... XD!

A banda de todo esto, este finde ha estado marcado por otro tipo de hierros. El sábado, casualidades de la vida, coincidí con en Joan Pallàs, el presi del C.T. Manresa (mi ex Club). Este le vendió una Norton Comando 850 a Albert, uno de los colegas de "perrerias" ...

Con esta, sino recuerdo mal, ya tienen 8 motos, "a cual mejor" ... Ducati Paso, BMW R1000, BMW GS80, Norton Comando, Ducati B-Twin, Moto Gucci, etc... todas dejan la significativa mancha de aceite en el suelo, requisito indispensable para que una moto entre en el parque automovilitic de Can Roca.

En fin, hoy en día de relax ... Albert y yo hemos sacado las respectivas (BMW GS 1200 y Suki GSR 600) y hemos ido a subir el "Coll d'Estenalles" por Navarcles. Cuesta bastante menos en moto que en bici... quién lo diría! jejeje! En Talamanca, parada, café, cocacola, y cuando nos hemos levantado de la mesa nos hemos encontrado con esta maravilla ... y es que en el fondo, somos un frikis de las dos ruedas.


Vaya intermitentes mas cañeros!

Las motos me pierden... os lo había dicho???

Salud!

8 comentarios:

Barón de Benta'ko Erreka dijo...

Kel, las motos no gotean aceite...es su sangre¡¡¡

Miquel dijo...

JO avui m'he aixecat a les 7:00 per veure moto gp (amb ressaca com dues suposar!).
I aquesta tarda, ja recuperat m'he embotit dintre del mono i també he anat a fer unes curves.
Per cert, estic entrenant amb els de Picornell. Aniràs a Bcn a veure? Si hi vas ens veiem!

keLermAn dijo...

Kel, va apuntat ... el cap de setmana del 17-18 de Novembre amb aquella caloreta que fot, uns quants malalts (et prometo que riuras com mai), anem a Can Franch (Jaca)... Vindre a BCN pero a veure-ho tb! Ens trobem alla... Ahir vaig acabar cuït!

Aitor... lo se... la sangre, i flipo con la filosofia de motos que les gustan a mis colegas... Tendrias qe ver como frena esa Norton.. buneo, frenar es un decir.. off Course!

Salut!

Pep Vidal dijo...

qm passa Kel. Soc un amic de na rosa morro i a vegades et llegeixc.Tb vaig triatló i demés.. Només volia saludarte i dir-te q compartim afició per les motos. Jo tenc un CB 600 hornet. L' afició ve del meu pare q té una BMW r100r i amés restaura motos antigues . Té una molt parescuda a aquesta q has penjat, una BMW r50, tb una montesa impala sport 175 i una sanglas 350 q era del meu padri

Anónimo dijo...

Kel las motos em donan por!!
Que puc fer??
jijijiji
ánim amb els entrenos que et vull veure al peu del canó
Una abraçada

keLermAn dijo...

Alex, no pots aconseguir una motillo pel 17 i 18 de Novembre??? Fotem una excursio de puta mare a Can Franch (Jaca) ... rollo paseo eh? Va apunta't que t'assguro rissas com mai!

Salutri

Anónimo dijo...

L´ho dit, si aconsegueixo moto m´apunto!!
Molt bo lo de salutri!!! jejejeje

Anónimo dijo...

supreme
yeezy 500
yeezy shoes
kyrie irving shoes
jordan 11
moncler
kyrie 7
nike sb dunk low
kyrie 7
yeezy